Megnyitó

A Napsugár Bölcsőde ünnepélyes átadása 2011. augusztus 26-án. A bölcsődét átadta Kovács Péter polgármester és Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságért felelős államtitkár.

 
Bokrétaünnep


2011. január 27-én délelőtt 11 órakor megtartottuk a XVI. kerület, Felsőmalom utca 8-10. alatt épülő, szerkezetkész új bölcsőde bokrétaünnepségét. Az eseményen részt vett Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere és Dr. Csomor Ervin alpolgármester.

 
Alapkő letétel


Szeptember 20-án Kovács Péter polgármester, Dr. Csomor Ervin alpolgármester és Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár elhelyezte a XVI. kerület új bölcsődéjének alapkövét a Felsőmalom utcában.

A Felsőmalom és a Vágás utca sarkán épülő új bölcsőde előreláthatólag 2011 áprilisára készül el. A fejlesztés keretében 6 csoportszobát, egy-egy torna-, játszó-, és só-szobát, valamint egy időszakos felügyelet ellátásra alkalmas helyiséget alakítanak ki. A személyzeti és szociális helyiségek mellett a gyermekek teljes körű ellátását szolgálja majd a 200 adagos főzőkonyha, és a kertbe telepített játékok is. Az épület kivitelezésre KMOP pályázati keretből 250 millió forint támogatást nyert a kerület, a beruházás összköltsége 480 millió forint.